!!! title

The story

Bármerre jársz, egy Wödörbar termék meglepően finom és meglepően ugyanaz minden Wödörbarban. Mindig természetes, mindig minőségi alapanyagokból készül. Néha más márkát ismerhetsz meg rajtunk keresztül, és ezt nem fogod megbánni. Mint ahogy egyik Wödröt sem.

Wödörbar. Az új trend, ami olyan, mint Te. Klassz, mobil, újdonságokat kereső. Italok, nyalánkságok, amiket szeretsz. Nagy, nagyobb, legnagyobb. Természetes ízek, folyton változó Wödrök. Klasszikus és merészen új koktélok. Nyáron frissítenek, télen felmelegítenek. Válassz egyet, és vedd nyakadba a várost! Barangolj, nézelődj, szürcsölj, csevegj. Wödörből örömbe.

Fast, fresh and cold!

Walking cups!

Minden poharunk mobilis. Anyaguk polisztirol, sokáig hidegen vagy melegen tartják az italodat. Vidd magaddal a városnéző sétákra, szerelmes andalgásokra, baráti barangolásokra. Ugorj ki a Margitszigetre vagy ballagj fel a Várba. A Wödör veled tart.

Talking cups!

Keresd a címkéken a promóciós QR-kódokat!

A címkéken időről időre kapcsolatba lépünk veled.
Játszunk, közlünk, kérdezünk, fejlesztünk.

Köszi az aktivitást!

Nightand day

Legtöbb italunk alkoholmentes.De ha este többre vágysz, válaszd az alkohollal felpörgetett változatot.

Fast, fresh and cold!

Hello summer!

Seasonal and occasional menu

Évszakonként változó kínálat. (Mert szeretjük a friss ízeket.) Alkalomhoz köthető italok. És még azt is tudjuk, mi a különbség férfiak és nők között.

Floating freshness!

Termékeink egyik különlegessége a jégbe fagyasztott gyümölcsök, zöldfűszerek, például mentalevél. Ezeket mi készítjük friss alapanyagokból. A spéci jégkockák
látványnak sem utolsók!

SaleWednesday

Jön!