Csatlakozz!

Csatlakozz!

Auguszt
1870

5 generációs cukrászfamília. Hagyományos, kézműves, minőségi.

Auguszt 1870

A hagyományok megőrzése mellett számunkra rendkívül fontos, hogy elmélyítsük tudásunkat, új technikákat és recepteket próbáljunk ki, miközben jottányit sem engedünk a magas minőségből. A jövőnket a múlt meghosszabbításának tekintjük, hiszen semmi sem adhat olyan erős alapot a márkánknak, mint a hagyományaink.

Vitamin Bottle

Természetes az utolsó molekuláig

Tudományos alapokon nyugvó, több 100 éves hagyományokon alapuló receptúrák szerint készült vitaminbombák. 100%-ban természetes, és ez nem hangzatos reklámszólam, hanem maga a meztelen igazság. Termékeink mentesek mindenféle adaléktól, szintetikus csinálmányoktól, mesterséges színezékektől. Vitaminjaink és étrend-kiegészítőink színt és természetességet visznek az életedbe.

Vitamin Bottle
Bujdosó

Bujdosó

A palackba zárt balatoni nyár

A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Barihegyig a legmodernebb technológiát alkalmazva összesen nyolcvankét hektár szőlőt művelünk. Szüleink több évtizedes tapasztalatainak és az általunk használt borászati technológia eredményeként minőségi szőlőt termelünk.

Egy wödöröröm